Service en onderhoud

De service- en onderhoudsafdeling is voor Twin Tools en onze relaties een belangrijke schakel. Dit wordt nog eens benadrukt door haar grootte en technische niveau.
Op het gebied van werkplaatsinrichting is Twin Tools een toonaangevende speler; dit geldt niet alleen voor het inrichten van complete werkplaatsen maar ook voor de aangeboden service. Alles in één hand, dat is makkelijk en voordelig en mocht er eens een machine kuuren vertonen dan is onze service- en onderhoudsafdeling 24/7 beschikbaar om er voor te zorgen dat uw activiteiten daar zo min mogelijk onder lijden.

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit. Uw goedgekeurde machine wordt voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, u krijgt tevens een certificaat op papier met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.service

De aangeleverde machines moeten voorzien zijn/worden van een uniek en goed leesbaar identificatienummer, welke op het certificaat terug te vinden is. Meestal wordt dit in de machine gegraveerd. Wij kunnen gebruik maken van de door u gehanteerde en zelf aangebrachte identificatienummers, indien deze niet aanwezig zijn, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Met een keuringscertificaat kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn, en dit bespaart u een hoop ellende met de ARBO diensten en verzekeringsmaatschappijen. Wij maken graag een afspraak met u, om al uw electrisch gereedschap tot 1000 volt volgens NEN 3140 te keuren en certificeren. Voorkomen is beter, bel ons voor een afspraak.